The Bastard Small

The Bastard Small

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

The Bastard Small

Klein van formaat, maar toch bereid zijn om grote prestaties te boeken. Hier staat The Bastard Small om bekend. The Bastard Small is de kleinste variant van The Bastard familie, maar tevens niet de minste! De barbecue is uitermate geschikt voor het bereiden van kleinere gerechten. Het materiaal van The Bastard Small zorgt ervoor dat de barbecue nagenoeg onverwoestbaar is. Voor welke gelegenheid zet u de Kamado barbecue in?

De kleine vriend

Met een hoogte van 45 centimeter, een diepte van 32 centimeter en een breedte van 31 centimeter, is The Bastard Small de kleinste variant van The Bastard. Ondanks dat de barbecue klein van formaat is, biedt The Bastard Small toch vele voordelen. Door het kleine en compacte formaat is de barbecue gemakkelijk te verplaatsen, waardoor de The Bastard Small overal mee naartoe genomen kan worden. Of u nu op een boot, camping of balkon wil barbecuen, alles is mogelijk met deze variant. Het keramische materiaal waar The Bastard Small van is ontwikkeld, zorgt ervoor dat de barbecue bestemd is tegen hoge temperaturen tot wel 450 graden. Tevens is het mogelijk om op lagere temperaturen gerechten te bereiden. Meerdere bereidingstechnieken zijn hierdoor mogelijk om uit iedere barbecue ervaring het beste te halen.

Bestellen van The Bastard Small

The Bastard Small is gemakkelijk en eenvoudig te bestellen op de webshop van Kamado-winkel. Tevens kunt u hier terecht voor andere keramische barbecues, waaronder de Grill Guru en Big Green Egg. Ook voor de nodige barbecue accessoires kunt u terecht bij Kamado-winkel. Bekijk bijvoorbeeld eens onze The Bastard accessoires.

Mocht u The Bastard Small of de accessoires liever fysiek willen bezichtigen, dan nodigen wij u graag uit in onze showroom in Bergeijk. Ons deskundig personeel staat voor u klaar om u te voorzien van de beste keus. Mocht u in de tussentijd eventuele vragen hebben, dan vernemen wij die graag. U kunt ons bereiken door telefonisch contact op te nemen of een mail te versturen. Tevens staat onze hulp-chat voor u klaar om direct al uw vragen te beantwoorden!