The Bastard Medium

The Bastard Medium

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

The Bastard Medium

Altijd al de mogelijkheden van een The Bastard willen ervaren? Dan is de The Bastard Medium zeker iets voor u! The Bastard Medium beschikt over dezelfde mogelijkheden als The Bastard Large, maar dan verpakt in een kleiner formaat. The Bastard Medium beschikt over het complete plaatje. Samen met het onderstel en de zijtafels die erbij geleverd worden, heeft u de mogelijkheid om uit elke barbecue ervaring het optimale te halen.

Verbeterd model

Door de jaren heen is The Bastard Medium regelmatig aangepast. Om de beste ervaringen uit iedere barbecue beleving te halen, zijn de nieuwste technologieën toegepast op de barbecue. Zo is de The Bastard Medium ontwikkeld van cordieriet keramiek, waardoor de barbecue bestendig is tegen temperaturen van wel 450 graden! Tevens is het mogelijk om gemakkelijk op lagere temperaturen gerechten te bereiden. Hierdoor kunnen verschillende bereidingstechnieken worden toegepast op The Bastard Medium. Met een grillrooster die beschikt over een doorsnede van 42 centimeter is het mogelijk om voor 7 personen de meest unieke gerechten voor te bereiden. Als u het hele jaar door wil genieten van veel barbecue plezier, dan kan The Bastard Medium zeker uw beste vriend worden!

Bestellen van The Bastard Medium

The Bastard Medium is gemakkelijk en eenvoudig te bestellen op de webshop van Kamado-winkel. Tevens kunt u hier terecht voor andere keramische barbecues, waaronder de Grill Guru en Big Green Egg. Ook voor de nodige barbecue accessoires kunt u terecht bij Kamado-winkel. Bekijk bijvoorbeeld eens onze The Bastard accessoires.

Mocht u The Bastard Medium of de accessoires van Kamado liever fysiek willen bezichtigen, dan nodigen wij u graag uit in onze showroom in Bergeijk. Ons deskundig personeel staat voor u klaar om u te voorzien van de beste keus. Mocht u in de tussentijd eventuele vragen hebben, dan vernemen wij die graag. U kunt ons bereiken door telefonisch contact op te nemen of een mail te versturen. Tevens staat onze hulp-chat voor u klaar om direct al uw vragen te beantwoorden!