The Bastard Large

The Bastard Large

Geen producten gevonden voor deze selectie.

The Bastard Large

De grootste variant van The Bastard familie: The Bastard Large is er voor de echte liefhebber. Koken voor een grotere groep is nog nooit zo makkelijk geweest. The Bastard Large biedt voldoende ruimte om meerdere gerechten te bereiden. Daarnaast is het op deze barbecue ook mogelijk om een hele kip, een grote steak of spareribs te bereiden. De grootte van een product maakt niet uit, het gaat erom wat je ermee doet. The Bastard Large bewijst dit gegeven.

Altijd voldoende ruimte!

De variant van The Bastard zegt het eigenlijk al; de Large versie biedt voldoende ruimte om de meest heerlijke gerechten klaar te maken. Door voor een The Bastard Large te kiezen uit het Kamado barbecue assortiment, kiest u voor een kwalitatief, hoogwaardige Kamado met een puur Nederlands design. De barbecue is ontwikkeld van cordieriet keramiek, waardoor The Bastard Large uitstekend bestemd is tegen hoge temperaturen. Als u liever een andere bereidingstechniek wil toepassen, dan is dit ook mogelijk. U kunt namelijk zelf de temperatuur bepalen, waardoor u gerechten om een verschillende manier kan bereiden. De grillrooster, met een doorsnede van 49 centimeter, zorgt ervoor dat u nooit ruimte te kort komt. Tevens is de The Bastard Large met haar zwarte, glanzende uitstraling een aanwinst voor iedere tuin!

Bestellen van The Bastard Large

The Bastard Large is gemakkelijk en eenvoudig te bestellen op de webshop van Kamado-winkel. Tevens kunt u hier terecht voor andere keramische barbecues, waaronder de Grill Guru en Big Green Egg. Ook voor de nodige barbecue accessoires kunt u terecht bij Kamado-winkel. Bekijk bijvoorbeeld eens onze The Bastard accessoires.

Mocht u The Bastard Large of de accessoires liever fysiek willen bezichtigen, dan nodigen wij u graag uit in onze showroom in Bergeijk. Ons deskundig personeel staat voor u klaar om u te voorzien van de beste keus. Mocht u in de tussentijd eventuele vragen hebben, dan vernemen wij die graag. U kunt ons bereiken door telefonisch contact op te nemen of een mail te versturen. Tevens staat onze hulp-chat voor u klaar om direct al uw vragen te beantwoorden!