The Bastard Medium Solo

1.048,00
Niet op voorraad

Dit product kan alleen worden afgehaald in Bergeijk.

Alleen af te halen in Bergeijk. Neem contact op voor de actuele voorraad.

 • Ons streven:
  levering binnen 2 werkdagen!*
 • Gratis verzending binnen Nederland
  vanaf € 99,-
 • Retouren is mogelijk
  binnen 14 dagen
 • Productspecificaties

  Soort product
  • Houtskool barbecue
  Model barbecue
  • Staand model
  Merk
  • The Bastard

  The Bastard Medium Solo

  The Bastard Medium Solo is wat kleiner, maar levert toch grote prestaties! U kunt hiermee namelijk gewoon koken voor 2-6 personen. Er is dus meer dan voldoende ruimte om voor het hele gezin te koken of meerdere gerechten tegelijk te bereiden. Kookt u juist graag voor grote groepen mensen? Dan is het aan te raden een kijkje te nemen bij de grotere modellen van The Bastard want er is voor iedereen wel een Bastard model. U kunt echt elk denkbaar gerecht maken met The Bastard. Zo kunt u hiermee met gemak slowcooken, koken, bakken, roken of grillen! Zeker met de vele beschikbare accessoires is het geen moeite om te koken op deze kamado BBQ. Behalve veelzijdigheid is deze ontwikkeld met het oog op het oerdegelijke dutch design. Deze kan namelijk erg goed tegen verschillende weersomstandigheden waardoor u deze gerust buiten kunt laten staan. The Bastard Medium Solo is echt ideaal om het hele jaar door buiten te gebruiken!

  The Bastard Medium Solo

  The Bastard Medium Solo is een mooie middenmaat voor in uw tuin! Met deze mooie kamado BBQ kunt u koken voor het hele gezin en misschien wel meer. Er is namelijk meer dan genoeg ruimte om te koken voor 2-6 personen, maar ook om meerdere gerechten tegelijk te bereiden. Het grillrooster heeft namelijk een diameter van 42 cm. Daarnaast kunt u met deze black beauty heerlijk gevarieerd koken en dus elke dag iets anders op tafel zetten. Het maakt niet uit of u wilt slowcooken, koken, bakken, roken of grillen, met deze BBQ kan het allemaal. Bovendien is deze kamado BBQ gemaakt van hoogwaardige materialen waardoor deze gerust het hele jaar door buiten kan staan. Doordat het keramiek isolerende eigenschappen heeft, kunt u onafhankelijk van de externe temperatuur koken. Zo heeft u er echt het hele jaar plezier van! Met The Bastard Medium Solo in uw tuin is het heel het jaar door feest!

  Veelzijdig koken in stijl

  Met The Bastard Medium Solo kunt u niet alleen grillen, maar ook gewoon slowcooken, koken, bakken of roken! Om het nog makkelijker te maken om op uw Bastard te koken, kunt u kiezen uit veel verschillende accessoires zoals een Pizzasteen of een Dutch Oven. Met de pizzasteen de lekkerste pizza’s bereiden en met de Dutch Oven kunt u niet alleen soepen, maar ook stoofpotjes bereiden. De mogelijkheden zijn eindeloos en u ontdekt telkens weer iets nieuws. Bovendien is The Bastard erg mooi om te zien met zijn stoere, zwarte design dat perfect aansluit bij het no nonsens karakter ervan. Dat staat toch prachtig in elke tuin? Zeker als u deze in een buitenkeuken plaatst! U kunt zelfs kiezen of u The Bastard liever in het mat zwart of glanzend zwart ziet. De Urban variant is uitgevoerd in een mat zwarte kleur. Dat is pas serious outdoor cooking met The Bastard Medium Solo!

  Materiaal

  The Bastard Medium Solo is gemaakt van een combinatie van industrieel keramiek en roestvrijstalen onderdelen. Het keramische deel van de kamado is het belangrijkste aangezien dit de kamado onderscheidt van andere soorten barbecues. Dankzij het kermiek, kan de kamado de warmte goed binnen houden en zorgen voor een mooie luchtcirculatie die de gerechten ten goede komt. The Bastard is gemaakt van een hoge kwaliteit keramiek, namelijk cordieriet. The Bastard staat er dan ook om bekend dat deze warmte perfect kan vasthouden waardoor de temperatuur erg constant blijft en u de luchtcirculatie goed kan regelen. Het keramiek is dan ook bestand tegen extreem hoge temperaturen waardoor er veel kooktechnieken mogelijk zijn zoals grillen, roken, stomen, bakken en low-slow barbecueën. Bovendien kan The Bastard goed tegen allerlei weersomstandigheden, dus kunt u deze best het hele jaar door buiten laten staan. Met zijn hoge kwaliteit laat The Bastard Medium Solo u zeker niet in de kou staan!

  Eigenschappen van The Bastard Medium Solo

  Diameter grillrooster 42 cm
  Hoogte 76 cm
  Gewicht 75 kg
  Koken voor… 2-6 personen

  The Bastard Medium Solo wordt geleverd inclusief:

  • Plate setter
  • Ash lifter
  • Houtskool mand
  • Infinity Gasket
  • Thermometer
  • 20 jaar garantie