The Bastard Ash Lifter Oud model

28,95
Verwacht: maart 2021
 • Ons streven:
  levering binnen 2 werkdagen!*
 • Gratis verzending binnen Nederland
  vanaf € 99,-
 • Retouren is mogelijk
  binnen 14 dagen
 • Productspecificaties

  Soort product
  • Onderdelen
  • Reiniging & onderhoud
  Merk
  • The Bastard
  Levertijd Verwacht: maart 2021

  The Bastard Ash Lifter Oud model

  The Bastard Ash Lifter maakt het nog makkelijker om uw Bastard schoon te houden. Zeker in combinatie met Charcoal Basket is dit een prima accessoire om houtskool en as simpel van elkaar te scheiden. U plaatst deze namelijk onder de Charcoal Basket zodat het as in de Ash Lifter kan vallen. Zelf hoeft u zo bijna niets te doen! Deze Ash Lifter heeft een diameter van 18 cm aan de onderkant en is speciaal voor de oudere modellen van The Bastard, de modellen die ouder zijn dan 2020. Zo is uw barbecue weer lekker schoon voor de volgende keer. Zorg dus zeker dat u een Ash Lifter heeft van The Bastard.

  The Bastard Ash Lifter Oud model

  Met The Bastard Ash Lifter is het reinigen van uw Bastard extra makkelijk. In combinatie met de Charcoal Basket kunt u de Ash Lifter gebruiken om as en houtskool van elkaar te scheiden. Zo is schoonmaken toch een stuk makkelijker! Deze is gemaakt van vuurvast rvs, daardoor is hij beschermd tegen de meest extreme vuren. Het werkt heel simpel. U plaatst de Ash Lifter onder de Charcoal Basket en het as valt vanzelf in de Ash Lifter. Om het extra goed schoon te maken kunt u een As pook gebruiken om de rest van het as door de gaatjes te laten vallen. Het was nog nooit zo makkelijk om The Bastard schoon te houden! Als u het as geregeld uit uw Bastard haalt, blijft er voldoende ruimte om een constante luchtstroom te behouden in uw Bastard. Dat garandeert het beste resultaat als u met uw Bastard aan de slag gaat. Deze Ash Lifter heeft een diameter van 18 cm aan de onderzijde en is speciaal voor de modellen die ouder zijn dan 2020. Maak het uzelf dus lekker makkelijk met The Bastard Ash Lifter!

  Let op:niet elk model van The Bastard Medium en Large heeft dezelfde afmetingen. Oudere modellen kunnen een kleinere afmeting hebben waardoor de Ash Lifter niet past. Er zijn dus twee maten beschikbaar, eentje voor de modellen van The Bastard die ouder zijn (<2020) en eentje voor de modellen van The Bastard die nieuwer zijn (>2020). Dit product is de Ash Lifter voor de oudere modellen van The Bastard (<2020).

  The Bastard Ash Tray is dus beschikbaar voor de volgende modellen van The Bastard:

  • The Bastard Large
  • The Bastard Medium