Grill Guru Pellet

Grill Guru Pellet

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Grill Guru Pellet

Met een Grill Guru Pellet kunt u puur genieten van gerechten die zijn gemaakt op echt houtvuur. Met het gemak van een snelle grill, waar de Grill Guru Pellet over beschikt, beleeft u de meest ultieme barbecue ervaringen. Een compacte grill met twee niveaus waarbij gerechten op de meest unieke bereidingswijzen bereid kunnen worden. Het hele jaar door unieke barbecue ervaringen, dat wil toch iedere barbecue liefhebber?

Smaak en gemak

De Grill Guru Pellet is dé Kamado barbecue voor gerechten met een unieke smaak, terwijl u het grootste gemak ervaart. Met de Grill Guru Pellet kunt u ieder gerecht op de meest unieke kooktechnieken bereiden, terwijl u op 100% hout aan het stoken bent. Een unieke smaakbeleving die door de temperatuurregeling binnen de Grill Guru Pellet wordt veroorzaakt. De barbecue is enorm snel warm te krijgen, waardoor u binnen no-time aan een barbecue ervaring kan beginnen. Door de temperatuur zelf te kunnen bepalen op de Grill Guru Pellet, kunt u ervoor kiezen om gerechten te roken, te bakken of eventueel te grillen. U kunt op ieder moment zelf bekijken waar u het meeste zin in hebt.

Naast de unieke smaak die aan gerechten wordt toegevoegd, biedt de Grill Guru Pellet nog enkele voordelen. Zo is het mogelijk om de Grill Guru Pellet te gebruiken als oven of gasfornuis, maar met de echte smaak van houtvuur. Ook kan er op een gezondere manier gebruik worden gemaakt van barbecuetechnieken. Daarnaast is de Grill Guru Pellet eenvoudig in gebruik, waardoor er weinig onderhoud aan verbonden zit.

Bestellen van de Grill Guru Pellet

Een Grill Guru Pellet is gemakkelijk en eenvoudig te bestelling op de webshop van Kamado-winkel. Tevens kunt u hier terecht voor andere keramische barbecues als The Bastard en Big Green Egg. Ook voor de nodige barbecue accessoires kunt u terecht bij Kamado-winkel. Bekijk bijvoorbeeld eens onze Grill Guru accessoires.

Mocht u de Grill Guru Pellet of accessoires liever fysiek willen bezichtigen, dan nodigen wij u graag uit in onze showroom in Bergeijk. Ons deskundig personeel staat voor u klaar om u te voorzien van de beste keus. Mocht u in de tussentijd eventuele vragen hebben, dan vernemen wij die graag. U kunt ons bereiken door telefonisch contact op te nemen of een mail te versturen. Tevens staat onze hulp-chat voor u klaar om direct al uw vragen te beantwoorden!