Grill Guru Elite

Grill Guru Elite

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Grill Guru Elite

Altijd al op zoek geweest naar een uitstekende keramische bbq van goede kwaliteit? Dan kan de Grill Guru Elite best wel eens uw beste barbecue vriend worden! De Grill Guru Elite is ideaal voor low & slow cooking. Daarnaast kunt u op deze barbecue de meest unieke gerechten bereiden. Of u nu uw gerechten wil roken, grillen of wil bakken, met de Grill Guru Elite kunt u verschillende kooktechnieken toepassen. Afgewerkt met 304 RVS beleeft u de meest plezierige barbecue ervaringen.

Ultieme smaak

De Grill Guru Elite is gemaakt van speciaal vuurvast keramiek. Het keramische materiaal en de ei-vorm van de barbecue, zorgen ervoor dat warmte langer binnen de barbecue bewaard wordt. U kunt zelf bepalen op welke temperaturen de gerechten bereid kunnen worden voor een ultieme smaak. Uniek aan de Grill Guru Elite is de ingebouwde chip feeder. De chip feeder zorgt ervoor dat u gemakkelijk houtsnippers kan toevoegen, waardoor er betere rooksmaken worden toegevoegd aan gerechten. De Grill Guru Elite wordt standaard geleverd met een verrijdbaar onderstel en twee inklapbare zijtafels van bamboe. De zijtafels zorgen voor extra ruimte waardoor uit iedere barbecue ervaring het beste gehaald kan worden.

Bestellen van de Grill Guru Elite

Een Grill Guru Elite is gemakkelijk en eenvoudig te bestelling op de webshop van Kamado-winkel. Tevens kunt u hier terecht voor andere keramische barbecues als The Bastard en Big Green Egg. Ook voor de nodige barbecue accessoires kunt u terecht bij Kamado-winkel. Bekijk bijvoorbeeld eens onze Grill Guru accessoires.

Mocht u de Grill Guru Elite of accessoires liever fysiek willen bezichtigen, dan nodigen wij u graag uit in onze showroom in Bergeijk. Ons deskundig personeel staat voor u klaar om u te voorzien van de beste keus. Mocht u in de tussentijd eventuele vragen hebben, dan vernemen wij die graag. U kunt ons bereiken door telefonisch contact op te nemen of een mail te versturen. Tevens staat onze hulp-chat voor u klaar om direct al uw vragen te beantwoorden!