Grill Guru Classsic Large

Grill Guru Classsic Large

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Grill Guru Classic Large

Altijd al eigenaar willen zijn van een Kamado barbecue? Dat kan nu met de Grill Guru Classic Large! Met het binnenhalen van een Grill Guru Classic Large geniet u van alle gemakken van een echte Kamado barbecue. De Grill Guru Classic Large is gemaakt van hoogwaardig keramiek die uitstekende kwaliteit biedt. Het echte houtskoolvuur zorgt ervoor dat gerechten op de meest heerlijke manieren bereid kunnen worden. Tevens kan door de vorm en het materiaal van Grill Guru Classic Large verschillende bereidingstechnieken worden toegepast. De Grill Guru Classic Large is uitermate geschikt voor vele uren barbecue plezier het hele jaar door!

Keramische topper

De Grill Guru Classic Large is volledig voorzien van keramisch materiaal. De vorm en het materiaal van de keramische barbecue zorgen ervoor dat er warmtecirculatie binnen de barbecue plaatsvindt. Warmte wordt langer bewaard, waardoor gerechten op de meest unieke manieren bereid kunnen worden. Bakken, grillen, roken of slow cooken, alles is mogelijk met de Grill Guru Classic Large. Daarnaast wordt de barbecue geleverd met een verrijdbaar onderstel en twee houten inklapbare zijtafels om iedere barbecue ervaring zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. De grillrooster van de Grill Guru Classic Large beschikt over een diameter van 46 centimeter. De barbecue is hierdoor gemakkelijk te gebruiken tot 15 personen. Bestel nu deze keramische topper en geniet van het hele jaar door van een unieke barbecue ervaringen!

Bestellen van de Grill Guru Classic Large

Een Grill Guru Classic Large barbecue is gemakkelijk en eenvoudig te bestelling op de webshop van Kamado-winkel. Tevens kunt u hier terecht voor andere keramische barbecues als The Bastard en Big Green Egg. Ook voor de nodige barbecue accessoires kunt u terecht bij Kamado-winkel. Bekijk bijvoorbeeld eens onze Grill Guru accessoires.

Mocht u de Grill Guru Classic Large of accessoires liever fysiek willen bezichtigen, dan nodigen wij u graag uit in onze showroom in Bergeijk. Ons deskundig personeel staat voor u klaar om u te voorzien van de beste keus. Mocht u in de tussentijd eventuele vragen hebben, dan vernemen wij die graag. U kunt ons bereiken door telefonisch contact op te nemen of een mail te versturen. Tevens staat onze hulp-chat voor u klaar om direct al uw vragen te beantwoorden!