Grill Guru Classic

Grill Guru Classic

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Grill Guru Classic

Op zoek naar een barbecue om heerlijke en unieke gerechten voor te bereiden? Kies dan voor een Grill Guru Classic! De Grill Guru Classic is een populaire Kamado barbecue en is daarmee de beste vriend van iedere barbecue liefhebber. Met een Grill Guru Classic geniet u van overheerlijke gerechten die bereid zijn op puur houtskoolvuur. Met het grootste gemak kunt u verschillende bereidingstechnieken toepassen op de Grill Guru Classic. Door de vorm en compactheid van de barbecue, is de Grill Guru Classic gemakkelijk te verplaatsen en mee te nemen.

Kamado barbecue

Met de Grill Guru Classic in huis beschikt u over alle gemakken van een Kamado barbecue die verpakt is een compacte vorm. De Grill Guru Classic beschikt over een doorsnede van 38 centimeter en heeft een grilloppervlakte met een diameter van 33 centimeter. De Grill Guru Classic beschikt over een gietijzeren top ventilatieschijf en is 60 centimeter hoog. De temperatuur van de Grill Guru Classic is zelf te bepalen. Door de uitstekende top- en bodemventilatie beschikt de barbecue over een ultieme temperatuurbeheersing. De Grill Guru Classic is uitermate geschikt voor de liefhebber die beschikt over een kleine tuin of balkon. Doordat de barbecue over een compacte maat beschikt, neemt de Grill Guru Classic niet al te veel ruimte in beslag.

Bestellen van de Grill Guru Classic

Een Grill Guru Classic barbecue is gemakkelijk en eenvoudig te bestelling op de webshop van Kamado-winkel. Tevens kunt u hier terecht voor andere keramische barbecues als The Bastard en Big Green Egg. Ook voor de nodige barbecue accessoires kunt u terecht bij Kamado-winkel. Bekijk bijvoorbeeld eens onze Grill Guru barbecue accessoires.

Mocht u de Grill Guru Classic of een keramische barbecue van Kamado liever fysiek willen bezichtigen, dan nodigen wij u graag uit in onze showroom in Bergeijk. Ons deskundig personeel staat voor u klaar om u te voorzien van de beste keus. Mocht u in de tussentijd eventuele vragen hebben, dan vernemen wij die graag. U kunt ons bereiken door telefonisch contact op te nemen of een mail te versturen. Tevens staat onze hulp-chat voor u klaar om direct al uw vragen te beantwoorden!