Grill Guru

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Grill Guru

Grill Guru barbecues zijn top kwaliteit barbecues die ontwikkeld zijn voor welk seizoen dan ook. Door het unieke materiaal waar de Grill Guru barbecues van gemaakt zijn, is de barbecue zelfs in te zetten in de meeste slechte weersomstandigheden. Wat de thermometer buiten ook aangeeft, de Grill Guru blijft eenvoudig en gemakkelijk op temperatuur. Welke bereidingstechnieken je ook wil toepassen op de Grill Guru, alles is mogelijk. Of u nu liever uw vlees wil bakken, grillen, roken, braden of wil slow cooken, de Grill Guru is voor vele bereidingstechnieken te gebruiken.

Een echte Kamado

De Grill Guru wordt gezien als een echte Kamado barbecue. Een Kamado barbecue staat erom bekend dat zij van gebakken en geglazuurd keramiek is ontwikkeld. Binnen de Grill Guru bevindt zich een keramische plaat waar houtskool op gelegd kan worden. De belangrijkste functie van de Grill Guru is dat de barbecue warmte langer kan bewaren binnen de barbecue. Zo is het mogelijk om verschillende bereidingstechnieken te gebruiken. De Grill Guru is hiermee een prachtig voorbeeld van een moderne en functionele Kamado barbecue.

Bij Kamado heeft u de keus uit verschillende varianten van de Grill Guru. De volgende Grill Guru varianten vindt u in het assortiment van Kamado-winkel:

  • Guru Classic
  • Grill Guru
  • Classic Large
  • Grill Guru Elite

Bestellen van de Grill Guru

Een Grill Guru barbecue is gemakkelijk en eenvoudig te bestelling op de webshop van Kamado-winkel. Tevens kunt u hier terecht voor andere keramische barbecues als The Bastard en Big Green Egg. Ook voor de nodige barbecue accessoires kunt u terecht bij Kamado-winkel. Bekijk bijvoorbeeld eens onze Grill Guru barbecue accessoires.

Mocht u de Grill Guru varianten of accessoires liever fysiek willen bezichtigen, dan nodigen wij u graag uit in onze showroom in Bergeijk. Ons deskundig personeel staat voor u klaar om u te voorzien van de beste keus. Mocht u in de tussentijd eventuele vragen hebben, dan vernemen wij die graag. U kunt ons bereiken door telefonisch contact op te nemen of een mail te versturen. Tevens staat onze hulp-chat voor u klaar om direct al uw vragen te beantwoorden!