Gratis Starters Kit bij aanschaf van een Big Green Egg

Alleen bij ons de Best Deal Starters Kit! Geen nutteloze accessoires maar artikelen waar je écht iets aan hebt!


Bestel nu een Big Green Egg en ontvang een gratis barbecue starters kit zodat je direct aan de slag kunt met je nieuwe BBQ! Het pakket wat je ontvangt is afhankelijk van het model Big Green Egg, maar je ontvangt in ieder geval een heavy duty kamado cover, gemaakt om een leven lang mee te gaan, een as pook, houtskool en aanmaakblokjes!Houtskool

De Big Green Egg Natuurlijke Houtskool is speciaal ontwikkeld om die ongeëvenaarde BGE-smaak te creëren. De smaak van uw gerechten begint namelijk bij de brandstof. De combinatie van eikenhout en hickory is waar de topchefs bij zweren. Deze houtskool is tevens 100% natuurlijk en dus biologisch. Big Green Egg zorgt namelijk voor strenge kwaliteitscontrole op haar houtskool om er voor te zorgen dat het geen vulstoffen, nitraten, chemische stoffen, antraciet kolen, kalksteen, behandeld hout of aardolie producten bevat. Dat zijn een hoop stoffen die ze hiermee weren en dat vindt u terug in de smaak van uw gerechten. Bovendien branden deze grote stukken extra lang, houden hun warmte goed vast en laten weinig as achter. Met de Big Green Egg Natuurlijke Houtskool, kunt u dus extra lang van die heerlijke smaak genieten!Extra voordeel bij aankoop in de showroom

Schaft u een Big Green Egg aan in de showroom in Bergeijk, dan ontvangt u tijdelijk shop tegoed wat u naar wens kunt besteden aan handige accessoires voor uw Big Green Egg! Dit shop tegoed ontvangt u bovenop de Starters Kit zodat het voordeel op kan lopen tot maar liefst € 550,-. Wilt u gebruik maken van deze actie, neem dan vooraf contact met ons op per email in verband met de actuele voorraad. Deze actie is uitsluitend geldig wanneer u de Big Green Egg aankoopt in de showroom in Bergeijk en zelf zorg draagt voor het transport.
Ash Pook

De Ash Tool heeft eigenlijk een dubbelfunctie: je verwijdert er heel eenvoudig de as in je Big Green Egg mee, maar je kunt hem ook gebruiken om voordat je de EGG aansteekt het houtskool goed te verdelen. Dit praktische gereedschap werkt heel goed samen met de Ash Removal Pan.

Om tijdens het EGG’en optimaal de temperatuur te kunnen beheersen, is het belangrijk dat er zo min mogelijk as in de EGG aanwezig is. Gelukkig houdt de Ash Tool van opruimen. Met de metalen pook schuif je voor gebruik van de EGG heel makkelijk alle as aan de kant, wat jouw gerechten weer ten goede komt. De Ash Tool is beschikbaar in 3 formaten en hang je na gebruik gewoon weer op.
Aanmaakblokjes

Deze aanmaakblokjes zijn gemaakt van geperste houtvezel. Dat zorgt er voor dat er geen (zwarte) walm of penetrante petroleumgeur vrij komt. Deze Charcoal Starters van Big Green Egg zorgen voor een vlammende start van je BBQ. Je kunt er de houtskool in je Big Green Egg veilig mee aansteken, zonder gebruik te hoeven maken vloeistoffen.Heavy Duty Kamado Cover

Een hoes die uw Big Green Egg optimaal beschermt, onder alle weersomstandigheden. Wanneer je je Big Green Egg voor langere tijd opbergt, is deze hoes onmisbaar. Geproduceerd door Bax Totaalrecreatie en gemaakt van hoogwaardige geplastificeerd PVC. Dit materiaal zorgt ervoor dat de hoes weerbestendig is en dat u hem gemakkelijk kunt reinigen. Voor optimale ventilatie onder de hoes is hij voorzien van een ventilatiepunt ter hoogte van de deksel. De Heavy Duty Kamado Cover heeft een perfecte pasvorm en zorgt er voor dat uw Big Green Egg er uit blijft zien als nieuw!

De hoezen die Big Green Egg zelf in hun assortiment heeft, zijn gemaakt van polyester. Door UV-straling verkleurt dit materiaal snel en daarnaast wordt de levensduur negatief beïnvloed. Deze nadelen zijn niet van toepassing op de Heavy Duty Kamado Cover.