Big Green Egg XXL

Big Green Egg XXL

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Big Green Egg XXL

De Big Green Egg XXL is de grootste variant uit de ‘Big Green Egg familie’. Sinds 2015 is deze variant van Big Green Egg op de markt gebracht. De Big Green Egg XXL is de meest aantrekkelijke barbecue voor grote partijen. Net als alle andere varianten van Big Green Egg is de Green Egg XXL ontwikkeld van keramisch materiaal. Door de vorm van de barbecue en het materiaal waarvan het gemaakt is, vindt er warmtecirculatie plaats binnen de barbecue. Doordat de warmte langer bewaard wordt, kunnen verschillende bereidingstechnieken worden toegepast. Verschillende gerechten kunnen op een unieke manier bereid worden.

Grote gezelschappen

Met een lengte van ruim 88 centimeter is de Big Green Egg XXL de grootste variant. De Green Egg XXL beschikt over een gewicht van 220 kilogram. De grillrooster van de barbecue beschikt over een diamter van 74 centimeter. Daarmee is de Green Egg XXL uitermate geschikt om grote stukken vlees te bereiden. Daarnaast is het mogelijk om meerdere stukken vlees, vis of groenten te bereiden op de barbecue. Tevens is het mogelijk om broden en pizza’s op unieke manieren te bereiden op de Green Egg XXL.

De Big Green Egg XXL is met haar grootte uitermate geschikt voor grote gezelschappen. Viert u een feest of een evenement en wil u eten bereiden voor vele mensen? De Green Egg XXL beschikt over de mogelijkheid om veel voedsel te bereiden. Tevens is de barbecue hiervoor uitermate geschikt voor restaurants of cateringbedrijven.

Bestellen van de Big Green Egg XXL

De Green Egg XXL is eenvoudig en gemakkelijk te bestellen op de webshop van Kamado-winkel. Tevens kunt u bij Kamado-winkel terecht voor andere keramische barbecues. Bekijk bijvoorbeeld eens de Grill Guru of The Bastard. Mocht u nog benodigdheden of accessoires willen toevoegen aan uw aankoop, dan is dit ook mogelijk via Kamado-winkel! Bekijk bijvoorbeeld eens onze accessoires voor de Big Green Egg.

Mocht u de Big Green Egg XXL toch liever fysiek willen bezichtigen, dan nodigen wij u graag uit in onze showroom in Bergeijk. Ons deskundig personeel staat voor u klaar om u te voorzien van de beste keus Kamado bbq. Mocht u in de tussentijd eventuele vragen hebben, dan vernemen wij die graag. U kunt ons bereiken door telefonisch contact op te nemen of een mail te versturen.