Big Green Egg Small

Big Green Egg Small

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Big Green Egg Small

Eigenaar worden van één van de populairste barbecues op dit moment? Dat kan met Big Green Egg Small! De Big Green Egg Small is een variant van de Big Green Egg en wordt gezien als een effectieve barbecue. De Small Green Egg is een ei-vormige barbecue en is ontwikkeld van keramisch materiaal. Door de keramische constructie van de barbecue is het mogelijk om de Small Green Egg effectief in te zetten voor verschillende soorten bereidingstechnieken. De Small Green Egg zorgt ervoor dat u uw gerechten sappiger en malser als nooit te voren kan bereiden!

De Big Green Egg familie

Net als alle andere varianten van de Big Green Egg, is de Small Green Egg ontwikkeld van keramisch materiaal. De dikke keramische wand en de vorm van de Big Green Egg Small zorgen ervoor dat de warmte langer behouden blijft in de barbecue. Daarnaast is het mogelijk om de temperatuur nauwkeurig te controleren en zelf in te stellen. Het keramische materiaal zorgt er tevens voor dat de buitenkant van de Big Green Egg Small niet gloeiend heet wordt. De Small Green Egg is ontwikkeld zodat de barbecue zowel tegen vorst, als tegen hoge temperatuurschommelingen, bestendig is. De unieke vorm en de warmtecirculatie in de barbecue zorgen er tevens voor dat u gerechten heerlijk klaar kan maken. Met haar veelzijdigheid biedt de Big Green Egg Small de mogelijkheid om een bijzonder gerecht neer te zetten. Roken, grillen, bakken, slow cooken of pizza’s maken, het is allemaal mogelijk met de Big Green Egg Small!

Bestellen van de Big Green Egg Small

De Small Green Egg is eenvoudig en gemakkelijk te bestellen op de webshop van Kamado. Tevens kunt u bij Kamado-winkel terecht voor andere keramische barbecues als de Grill Guru en The Bastard. Mocht u benodigdheden of accessoires nodig hebben voor uw barbecue, dan kunt u ook terecht bij Kamado-winkel. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje in ons accessoires assortiment voor de Big Green Egg Small.

Mocht u de Small Green Egg liever fysiek willen bezichtigen, dan nodigen wij u van harte uit in onze showroom in Bergeijk. Ons deskundig personeel staat voor u klaar om u te voorzien van de beste keus. Mocht u in de tussentijd nog vragen hebben, dan vernemen wij die graag. U kunt ons bereiken door telefonisch contact op te nemen of een mail te versturen.