Big Green Egg Mini

Big Green Egg Mini

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Big Green Egg Mini

De Big Green Egg Mini is één van de meest gewilde barbecues op dit moment. De Big Green Egg Mini is een ei-vormige barbecue die onder de keramische barbecues valt. Door de unieke vorm van de Green Egg Mini is het mogelijk om verschillende bereidingstechnieken toe te passen op de barbecue. Zo is het mogelijk om gerechten klaar te maken die u van te voren nog nooit zo hebt gemaakt. Doordat de Big Green Egg Mini de warmte langer binnen de barbecue kan bewaren, worden uw gerechten sappiger en malser als nooit te voren!

De keramische Green Egg Mini

De Green Egg Mini is de kleinste variant in de serie Big Green Egg barbecues. Dat de Green Egg Mini de kleinste variant is, wil nog niet gelijk zeggen dat deze variant minder kan. De Green Egg Mini kan namelijk net zoveel als de andere varianten van de Big Green Egg. Het enige verschil zit hem alleen maar in de grootte van de barbecue. Hierdoor is de Green Egg Mini ideaal om binnen onder een afzuigkap te gebruiken. Daarnaast is het ook mogelijk om de Green Egg Mini gemakkelijk mee op vakantie te nemen. Of u nu een keer wil barbecuën op een boot of op een camping, alles is mogelijk met de Green Egg Mini. De Green Egg Mini heeft een kookoppervlakte van 23 centimeter. Daarnaast is de Green Egg Mini uitstekend te gebruiken om kleine gerechten klaar te maken voor 2 tot 4 personen.

Bestellen van de Big Green Egg Mini

De Green Egg Mini is gemakkelijk en eenvoudig te bestellen op de webshop van Kamado-winkel. Tevens kunt u bij Kamado-winkel terecht voor andere keramische barbecues als de Grill Guru en The Bastard. Mocht u nog benodigdheden of accessoires willen toevoegen aan uw aankoop, dan is dit ook mogelijk via Kamado-winkel! Bekijk bijvoorbeeld eens onze accessoires voor de Big Green Egg.

Mocht u de Big Green Egg Mini of een andere Kamado bbq toch liever fysiek willen bezichtigen, dan nodigen wij u graag uit in onze showroom in Bergeijk. Ons deskundig personeel staat voor u klaar om u te voorzien van de beste keus. Mocht u in de tussentijd eventuele vragen hebben, dan vernemen wij die graag. U kunt ons bereiken door telefonisch contact op te nemen of door een mail te versturen.