Big Green Egg Medium

Big Green Egg Medium

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Big Green Egg Medium

De Big Green Egg Medium is niet alleen een gewilde barbecue. Uit het assortiment Green Egg barbecues is de Green Egg Medium de meest populaire barbecue. De Big Green Egg Medium is een ei-vormige barbecue die kan worden gezien als een keramische barbecue. De vorm van de barbecue biedt vele voordelen. De unieke vorm van de Big Green Egg Medium zorgt er namelijk voor dat er warmtecirculatie plaatsvindt binnen de barbecue. De warmte wordt hierdoor langer vastgehouden, waardoor gerechten op een unieke manier bereid kunnen worden.

Populaire barbecue

De Green Egg Medium wordt gezien als een populaire barbecue. Samen met de Large versie van Big Green Egg, is de Big Green Egg Medium de meest verkochte barbecue. Met een gewicht van 51 kilogram en een rooster van 38 centimeter is de Big Green Egg Medium uw ideale barbecue vriend! De Green Egg Medium kan gemakkelijk voor 8 personen gebruikt worden. Daarnaast is het op de Green Egg Medium mogelijk om verschillende bereidingstechnieken toe te passen. Roken, grillen, bakken, slow cooken of braden, alles is mogelijk met de Big Green Egg Medium. Met gemak kunt u 4 tot 6 kilogram vlees voorbereiden op deze barbecue.

De Big Green Egg Medium kan op verschillende manieren samengesteld worden. Zo is het mogelijk om alleen de Green Egg Medium te bestellen. Ook is het mogelijk om de Big Green Egg Medium met werktafel te bestellen. Door een werktafel aan te schaffen, beschikt u over een complete buitenkuiken met meer werk- en kookruimte.

Bestellen van de Big Green Egg Medium

De Green Egg Medium is eenvoudig en gemakkelijk te bestellen op de webshop van Kamado-winkel. Tevens kunt u bij Kamado-winkel terecht voor andere keramische barbecues. Bekijk bijvoorbeeld eens de Grill Guru of The Bastard. Mocht u nog benodigdheden of accessoires willen toevoegen aan uw aankoop, dan is dit ook mogelijk via Kamado-winkel! Bekijk bijvoorbeeld eens onze accessoires voor de Big Green Egg.

Mocht u de Kamado bbq toch liever fysiek willen bezichtigen, dan nodigen wij u graag uit in onze showroom in Bergeijk. Ons deskundig personeel staat voor u klaar om u te voorzien van de beste keus. Mocht u in de tussentijd eventuele vragen hebben, dan vernemen wij die graag. U kunt ons bereiken door telefonisch contact op te nemen of een mail te versturen.