Black Friday Deal

Big Green Egg Medium incl. IntEGGrated Nest+ Handler

Voor 1.308,00 Normale prijs 1.635,00
Informeer naar mogelijk langere levertijd
 • Ons streven:
  levering binnen 2 werkdagen!*
 • Gratis verzending binnen Nederland
  vanaf € 99,-
 • Retouren is mogelijk
  binnen 14 dagen
 • Productspecificaties

  Grilloppervlak Ø 40 cm
  Soort product
  • Houtskool barbecue
  Model barbecue
  • Staand model
  Merk
  • Big Green Egg
  Levertijd Informeer naar mogelijk langere levertijd

  Big Green Egg Medium incl. IntEGGrated Nest + Handler

  De Big Green Egg Medium is het middelste ei van het Big Green Egg nest, maar daarmee niet minder waardig als lid van de familie. Sterker nog, zijn compactere formaat is compact genoeg voor een kleine stadstuin, patio of een balkon en toch groot genoeg om mee te koken voor 6 tot 8 personen! Daarnaast is deze in dit pakket alvast voorzien van een handige IntEGGrated Nest + Handler om uw egg in te plaatsen en makkelijk te verplaatsen. Laat iedereen versteld staan van uw compacte groene ei, die eigenlijk te mooi is om een simpele barbecue te noemen. Een buitenkeuken zou meer recht doen aan de mogelijkheden van de Big Green Egg Medium! Dankzij de hoogwaardige materialen en oneindig veel mogelijkheden is buiten koken een eitje! In dit pakket zit er zelfs al een passend Nest voor bij uw Egg waarmee u uw Egg makkelijk kunt verplaatsen. Daarnaast zit uw Egg zo gelijk op een comfortabele werkhoogte. Bovendien bent u met een dit groene ei in uw nest niet alleen, ga samen met gelijkgezinden op avontuur en deel uw kookplezier. U kunt natuurlijk ook genieten van alle tips en evenementen die Big Green Egg u aanreikt. Zo wordt u met de Big Green Egg Medium een echte koning(in) in het outdoor koken!

  Welke gemiddelde maat van de Big Green Egg past het beste bij u?

  Bent u niet helemaal zeker of de Big Green Egg Medium het beste bij u past? Hieronder ziet u een overzicht waarmee u het Medium model kunt vergelijken met de MiniMax en de Large. Bij Big Green Egg is het vooral de vraag welk model bij u en uw levenswijze past in plaats van of deze wel bij u past. Er is namelijk voor iedereen wel een passend model te vinden. U koopt een Big Green Egg namelijk om er nog jarenlang plezier van te hebben! Dus vergelijk hier een aantal middelmaatjes van het BGE nest om erachter te komen of de Big Green Egg Medium het beste bij uw nest past.

  Big Green Egg MiniMax Big Green Egg Medium Big Green Egg Large
  Aantal personen: 4 - 6 Aantal personen: 6 - 8 Aantal personen: 8
  Grillrooster: Ø 33 cm Grillrooster: Ø 40 cm Grillrooster: Ø 46 cm
  Kookoppervlak: 855 cm² Kookoppervlak: 1140 cm² Kookoppervlak: 1688 cm²
  Gewicht: 35 kg Gewicht: 51 kg Gewicht: 73 kg
  Hoogte: 50 cm Hoogte: 72 cm Hoogte: 84 cm

  Big Green Egg Medium incl. IntEGGrated Nest + Handler

  Medium formaat en toch meer dan medium genieten!

  De Big Green Egg Medium mag dan een gemiddeld formaat hebben, maar zijn prestatie is groter dan gemiddeld. Deze is compact genoeg voor een kleine stadstuin, patio of een balkon en toch biedt met een kookoppervlak van 1140 cm² voldoende ruimte om te koken voor 6 tot 8 personen! Dat maakt de BGE Medium erg populair. Bovendien weegt deze slechts 51 kg, dus is deze voor de sterkere mensen onder ons ook al een draagbaar model. In dit pakket zit er in ieder geval alvast een mooi Nest met Handler bij om uw Egg in te zetten en makkelijk te verplaatsen. Hiermee zet u uw Egg op een comfortabele werkhoogte en is deze bovendien eenvoudig te verplaatsen dankzij de handige zwenkwielen aan de onderkant en de handler die eraan vast zit. Met uw Big Green Egg Medium gaat er een wereld van ongekende mogelijkheden om op uw eigen terras te koken met alle gemakken!

  Culinair kookplezier dat verder gaat dan koken alleen!

  Met de Big Green Egg Medium heeft u een medium formaat buitenkeuken met veel potentie! Met dit ei kunt u grillen, koken, stoven, bakken en (slow)koken tot u erbij neervalt en dan heeft u nog niet alle mogelijkheden ontdekt. Ook pizza’s, broden en nagerechten kunt u eenvoudig bereiden. Zelfs als u al jaren gerechten bereid met uw Big Green Egg, dan nog ontdekt u telkens weer nieuwe dingen. Zo heeft u echt jarenlang plezier van dit kookavontuur! Met al deze mogelijkheden is het ondertussen wel duidelijk dat dit niet ‘zomaar een barbecue’ is, maar een multifunctionele buitenkeuken. Met de Big Green Egg Medium kunt u de hele avond bakken en grillen terwijl u zelf ook nog kunt genieten van uw gezelschap. Het koken met dit ei is de ultieme outdoor kookervaring die u het liefste met iedereen deelt. Dat kan ook, want met de Big Green Egg is het geen vervelende klus, maar een mogelijkheid om een gezellige avond met vrienden of familie te creëren. De perfecte temperatuur en luchtstroom zorgen voor die ongeëvenaarde BGE smaak. Bovendien wordt de warmte dankzij de unieke samenstelling Cordoriet goed vast gehouden en weerkaatst zodat de ideale luchtstroom binnenin wordt behouden. Zo kunt u elk gerecht langzaam laten garen, zelfs in de winter. Cordoriet is een mix van quartz en keramiek en Big Green Egg heeft samen met NASA een patent op deze unieke samenstelling Cordoriet, waarmee ze kwaliteit kunnen waarborgen. Met een betere kwaliteit keramiek kunt u zuiniger omgaan met uw houtskool en koelt de BBQ sneller af en warmt deze sneller op. Laat uw culinaire creativiteit stromen en geniet samen met uw gezelschap van uw eigen Big Green Egg Medium in zijn intEGGrated Nest + Handler!

  Eigenschappen van de Big Green Egg Medium

  Diameter grillrooster 40 cm
  Kookoppervlak 1140 cm2
  Gewicht 51 kg
  Hoogte 72 cm

  De mogelijkheden zijn eindeloos!

  Hieronder is een lijstje te vinden met enkele basis accessoires voor de Big Green Egg Medium zodat u weet waar u kunt beginnen. Er is namelijk veel meer dan enkel de IntEGGrated Nest + Hantler om het u gemakkelijk te maken! Uiteraard zijn er nog veel meer accessoires die bij de Medium passen waarmee u uw kookplezier mee kunt uitbreiden. Zo is er de Baking Stone om pizza’s en broden op te bakken met knapperige bodem en u kunt dit model ook uitbreiden met de Cast Iron Dutch Oven om stoofschotels, soepen of eenpansgerechten in te bereiden. Dankzij deze accessoires is de Big Green Egg Medium lang geen ‘ gewone barbecue’ te noemen. In dit pakket zit er alvast een Nest bij voor uw Egg, dus dat is weer een zorg minder. Alsof dit nog niet genoeg is, kunt u ook eenvoudig de perfect buitenkeuken bouwen rondom uw ei. Eerst kiest u een standaard frame werk om vervolgens het werkblad uit te bouwen naar wens. Deze zijn namelijk zo gemaakt dat alles met elkaar kan worden gecombineerd. U kunt dit uitbouwen met Expansion Frames, Nest Inserts en andere Add-ons. Zo maakt u het outdoor koken nog leuker en eenvoudiger!

  Belangrijkste optionele accessoires:

  • ConvEGGtor
  • Charcoal 4,5 kg
  • Charcoal Starters
  • Ash tool

  Tip: Open de deksel nooit in 1 keer, maar altijd in 2 stappen. Dan voorkom je dat de temperatuur te veel gaat schommelen of dat er een steekvlam ontstaat.

  Vaak samen gekocht:
  1. Big Green Egg Charcoal EGGniter
  2. Big Green Egg Stainless Steel Tool Set
  3. Big Green Egg ConvEGGtor Lifter