Roosters & Bakplaten

Roosters & Bakplaten

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Green Egg Rooster

Eenvoudig barbecueën met de Green Egg Rooster? Bekijk het brede assortiment Big Green Egg roosters op de Kamado webshop! Heerlijke maaltijden voor jouw vrienden en familie bereiden? Dit was eerder nog nooit zo eenvoudig geweest dankzij de Green Egg roosters! Bij Kamado bieden wij Green Egg roosters aan, waaronder de opvouwbare grillverhoger en de gietijzeren grillrooster. Geniet nog vele avonden van heerlijke maaltijden die jij kan bereiden voor jouw vrienden en familie die aan tafel schuiven. Wees dus voorbereid door middel van een Big Green Egg rooster!

Waarom een Big Green Egg rooster bestellen?

De Green Egg Rooster is een toevoeging op jouw barbecue belevenissen! De hoge kwaliteit van het materiaal van de Big Green Egg gietijzeren rooster zorgt ervoor dat de Green Egg rooster lange tijd mee zal gaan. Dit bespaart je vele kosten, aangezien je niet constant op zoek hoeft te gaan naar nieuwe roosters. Geniet extra vaak tijdens warme zomeravonden van jouw barbecue, dankzij de Big Green Egg roosters, zoals de Gietijzeren rooster Big Green Egg Large!

Green Egg rooster

Bekijk de Kamado webshop om het brede assortiment met Big Green Egg gietijzeren roosters te bekijken. Op de webshop kan je naast een Big Green Egg rooster ook terecht voor barbecues, waaronder de Grill Guru Elite of The Bastard. Wil je de Big Green Egg rooster liever in het echt bekijken? Dan nodigen wij je graag uit in onze Bax Totaalrecreatie showroom van 25.000m2 in Bergeijk. Hier kun je geadviseerd worden door ons deskundige team over een Green Egg rooster! Door jarenlange kennis en ervaring willen wij jou namelijk graag van dienst zijn bij het kiezen van de juiste Green Egg rooster.. wellicht het gietijzeren rooster Big Green Egg Large!