Big Green Egg Eggspander

Big Green Egg Eggspander

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Egg Spander

Nog betere maaltijden bereiden op de barbecue dankzij de Egg Spander? Bekijk het brede assortiment Egg Spanders op de Kamado webshop! Een gietijzer, multi-level rack of de Big Green Egg baking stone? Bij Kamado bieden wij diverse Green Egg Eggspanders aan die het barbecueën nog nooit zo eenvoudig hebben gemaakt. Niet genoeg ruimte op de barbecue? Dan kunt u in de tussentijd bijvoorbeeld groentes snijden op de Big Green Egg expansion frame. Vrienden en familie binnenkort over de vloer die ’s avonds bij u aan tafel schuiven? Wacht niet langer en bestel de Egg Spander om met voldoende bereidruimte heerlijke recepten voor uw gezelschap te bereiden!

Waarom een Egg Spander aanschaffen??

De Green Egg Eggspander is een toevoeging op uw barbecue belevenissen! Dankzij de Egg Spander is het namelijk makkelijk om recepten te bereiden op uw barbecue. Dit wordt gerealiseerd door het hoge gebruikerscomfort dat onder andere de Eggspander Medium en de Eggspander Kit Large aanbieden en daarnaast de hoge kwaliteit van Green Egg Eggspanders. Dankzij de hoge kwaliteit van de Egg Spander kunt u namelijk een hoop geld besparen, doordat de Egg Spander niet snel aan vervanging toe zal zijn. Geniet extra vaak tijdens warme zomeravonden van uw barbecue maaltijden dankzij onder andere de Eggspander Medium en de Eggspander Kit Large!

Egg Spander

Bekijk de Kamado webshop om het brede assortiment met Egg Spanders te bekijken. Op de webshop kunt u naast een Egg Spander ook terecht voor barbecues, waaronder de Big Green Egg Mini en de Grill Guru Classic. Wilt u de Egg Spander liever in het echt bekijken? Dan nodigen wij u graag uit in onze Bax Totaalrecreatie showroom van 25.000m2 in Bergeijk. Hier kunt u geadviseerd worden door ons deskundige team over de Egg Spanders! Door jarenlange kennis en ervaring willen wij u namelijk graag van dienst zijn bij het kiezen van de juiste Green Egg Eggspander!