Big Green Egg Cast Iron Satay Grill

195,00
Niet op voorraad
 • Ons streven:
  levering binnen 2 werkdagen!*
 • Gratis verzending binnen Nederland
  vanaf € 99,-
 • Retouren is mogelijk
  binnen 14 dagen
 • Productspecificaties

  Soort product
  • Roosters & bakplaten
  Merk
  • Big Green Egg

  Big Green Egg Cast Iron Satay Grill

  Met de Big Green Egg Cast Iron Satay Grill kunt u nu super eenvoudig heerlijke saté bereiden, gewoon op uw Egg. U hoeft ze alleen te marineren en op dit halve rooster te leggen. Zo worden de spiesjes heerlijk gelijkmatig gaar zonder dat de stokjes vlam vatten of de spiesjes er bijna af vallen. Deze is echter alleen beschikbaar voor de Big Green Egg Large. Maak de lekkerste spiesjes met kippenvlees, geitenvlees, varkenshaas of zelfs fruit! Op uw Egg worden de spiesjes lekker krokant aan de buitenkant en sappig aan de binnenkant! Vanaf nu spiesjes en saté zonder gedoe dankzij de Big Green Egg Cast Iron Satay Grill!

  Big Green Egg Cast Iron Satay Grill

  Dankzij de Big Green Egg Cast Iron Satay Grill bent u vanaf nu de spiesjes chef! Hiermee maakt u heel eenvoudig al uw spiesjes klaar. U hoeft niet langer bang te zijn dat deze gaan wiebelen en uiteindelijk vallen of dat de stokjes vlam vatten. Op dit halve rooster worden uw spiesjes mooi gelijkmatig gaar zonder dat u zwartgeblakerde stukjes vlees of stokjes heeft. U hoeft alleen de spiesjes te marineren en erop te leggen! Iedereen houdt van spiesjes op de BBQ, dus met dit rooster bent u goed op weg om iedereen te laten smullen. Verwacht u veel mensen of wil iedereen een spies? Dan kunt u ook rustig 2 roosters op uw Egg zetten om zo het hele kookoppervlak voor uw spiesjes te kunnen gebruiken! Dit rooster is gemaakt van stevig gietijzer en is zo ontworpen dat u de stokjes gemakkelijk van uw Egg kunt halen, zelfs zonder handschoenen. U kunt de spiesjes bijvoorbeeld maken met de Big Green Egg Bamboo Skewers. Dus ga voor de lekkerste spiesjes met de Big Green Egg Cast Iron Satay Grill!

  Let op: Dit rooster is alleen verkrijgbaar voor de Big Green Egg Large!

  Onderhoud

  Door de Big Green Egg Cast Iron Satay Grill op de juiste manier te onderhouden, kunt u de levensduur van het rooster aanzienlijk verlengen. Bovendien worden de gerechten op dit rooster er alleen maar lekkerder op. U kunt dit rooster met een afwasborstel of (zachte) schuurspons en een beetje afwasmiddel schoonmaken. Het enige waar dit rooster niet tegen kan zijn staalborstels of andere grovere schoonmaaktools. Die zorgen namelijk voor krassen op de emaille beschermlaag en dat is er vanzelfsprekend niet goed voor. Na het schoonmaken kunt u deze opbergen zonder in te vetten. Echter wordt het wel aangeraden het rooster in te vetten met (plantaardige) olie voordat u gaat grillen zodat het voedsel er niet op aanbakt. U kunt natuurlijk ook het vlees invetten in plaats van de grill. Als u de Big Green Egg Cast Iron Satay Grill goed onderhoudt, kunt u er nog jarenlang plezier van beleven!