Wegens enorme drukte bij de transporteur is uw bestelling wellicht langer onderweg. Onze excuses.

Betaalmogelijkheden

Bestellingen die worden geplaatst in onze webshop dienen altijd vooraf te worden betaald. Tijdens het bestelproces kom je vanzelf terecht bij het onderdeel 'betalen'. Hier kun je eenvoudig aangeven hoe je wenst te betalen. De betaling verloopt via MultiSafePay.

iDEAL

Betalingen via iDEAL zijn alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland. Indien je kiest voor deze betaalmethode kun je tijdens het bestelproces de betaling direct afhandelen bij je eigen bank. Je rekent af in je eigen vertrouwde bankomgeving zoals u dat gewend bent!


Achteraf betalen (Klarna)

Achteraf betalen kan bij ons ook! Betaal binnen 14 dagen na het plaatsen van uw bestelling. De maximale aankoopprijs ligt op €500. Klarna stelt bepaalde eisen waar u als klant aan moet voldoen om voor deze betaalmethode in aanmerking te komen. Wanneer de achteraf betaling via Klarna niet wordt goedgekeurd, kan dit verschillende oorzaken hebben. U kunt uw bestelling bijvoorbeeld niet op het adres van een ander laten bezorgen. Omdat Klarna een extern bedrijf is, hebben wij geen inzicht in alle redenen van weigering in verband met uw privacy. Als u wilt weten waarom uw achteraf betaling niet wordt geaccepteerd, kunt u contact opnemen met de klantenservice van Klarna via het volgende telefoonnummer: 020 80 82 852.


Creditcard

Wij accepteren ook creditcard betalingen, hoewel we hier wel een toeslag voor in rekening brengen. Wij accepteren Visa en MasterCard. De betaling verloopt via MultiSafePay met een beveiligde verbinding.


Bankoverschrijving

Betalen via bankoverschrijving behoort uiteraard ook nog steeds tot de mogelijkheden. Houd er rekening mee dat wij uw order pas kunnen beginnen te verwerken zodra de betaling bij ons zichtbaar is. De instructies voor bankoverschrijving vind je tijdens het bestel proces terug.


Mister Cash

Mister Cash is enkel voor Belgische klanten. Het is een betaal methode vergelijkbaar met iDEAL. Indien u als Belg bestelt is dit samen met een creditcard betaling de snelste manier.